Idős férfi, fiatal nő - htbt.hu

Idős férfi, fiatal nő

Amióta világ a világ, széles körben – ha nem is mindenki által – elfogadott tény, hogy az idősebb vagy idősödő férfiak jóval fiatalabb társat választanak maguknak. A sötét középkorban gyakori volt a 10-15 éves kislányok 20-30 éves férfiakkal való házassága, de az sem volt egyedi, hogy ennél idősebb férjet kapott egy gyakorlatilag még gyereklány.

Az akkori társadalmi konvenciók semmi kivetnivalót nem láttak abban, hogy a kislányokat a házasság kötelékébe kényszerítsék. Szerencsére, azóta komoly törvényeink vannak erre a nyugati világban, ugyanakkor továbbra sem ritka, hogy fiatal lányok, nők náluk sokkal idősebb férfiak mellett kötnek ki.

Apakomplexus vagy igaz szerelem

Egy idősebb férfi legtöbbször pontosan azt tudja nyújtani a nála évtizedekkel fiatalabb nőnek, mint amit a nővel egyidős srácok még nem, vagy egyáltalán nem. Szexuális és szerelmi téren szerzett tapasztalatának köszönhetően számos téren többet ad, kiegyensúlyozottabb kapcsolatra lehet képes, az anyagi biztonságról nem is beszélve.

Sokszor látunk párokat 20-30 éves körkülönbséggel a férfi javára, amit drága éttermekben étkezve élvezik az életet és egymás társaságát. Ki ne olvasott volna regényt, látott volna filmet arról, ahogy elhalmozza a jómódú, őszülő halántékú férfi a 15-20 évvel fiatalabb párját, feleségét.

Testiség és intimitás

A testi érintkezésben, intimitásban a férfiaknak 50-60 éves kor felett előfordult, hogy vannak már problémáik, azonban egy fiatal lánnyal vagy hölggyel való kapcsolat még ezt is orvosolja.

Szakszerű kezelés és egészséges étkezés a megfelelő életmóddal karöltve kordában tarthatja a merevedési zavarokat, éppen ezért egy idősebb, már az ötvenes, hatvanas éveiben járó férfi is meg tudja adni fiatalabb partnerének azt a szexuális és szerelmi élményt, amelyre a nő vágyik. A nők az idősebb férfi mellett úgy érezhetik magukat, mint a hercegnők, akiket maga a herceg hordoz a tenyerén.

Habár társadalmi szinten kevésbé elfogadott a nagy korkülönbség, mint 400 évvel ezelőtt, a mai napig gyakori az, hogy egy idős férfi fiatalabb pár mellett találja meg a boldogságát.

Hozzászólás írása