Tabu téma az, hogy ki hány emberrel feküdt le korábban? - htbt.hu

Tabu téma az, hogy ki hány emberrel feküdt le korábban?

Manapság a testiség és az intimitás egyre kevésbé számítanak tabutémáknak, ennek pedig szerencsére több szempontból is megvannak az előnyei. Egyrészt míg korábban az emberek nagyon gyakran csak kerülgették a témát, addig most egy ismerkedős fázisban sokkal közelebb tudja engedni magát egymáshoz a két fél.

Így hamarabb ki tudjuk ismerni a másikat, és könnyebben el tudjuk dönteni azt, hogy hosszútávon szükségünk van-e az illetőre. A nyitottság bár sok tekintetben jár előnyökkel, mégis számolni kell néhány hátránnyal is. Mivel valamilyen szinten a másik múltjára mindenki kíváncsi, sokak szerint óvatosnak kell lennünk ismerkedés során, hiszen, ha túl őszinték vagyunk, azzal akár el is áshatjuk magunkat új partnerünknél.

Dicsekedjünk, vagy ne dicsekedjünk arról, hogy hány emberrel bújtunk már ágyba?

A pasik nagy része szeret dicsekedni azzal, ha viszonylag sok nővel bújtak már ágyba, míg ugyanez a magas szám egy nő esetében gyakran már megvető pillantásokat idézhet elő. Éppen ezért a „hány pasival voltál eddig” kérdés a hölgyek legnagyobb rémálma lehet, és nehéz eldönteni azt, hogy melyik a jobb: füllenteni, vagy igazat mondani?

Egy kényes témáról általában senki nem szeret beszélni, éppen úgy, ahogy a férfiak sem dicsekednek el a randi során arról, hogy korábban küzdöttek már potencia problémákkal, a nők sem biztos, hogy el szeretnék mesélni azt, hogy életük során hány férfival feküdtek már le.

Sok hölgy azt gondolja, hogy ha beismeri, hogy volt pár egyéjszakás kalandja, akkor a kiszemeltje egy cédának fogja tartani, pedig a fiatalok életébe azért időnként becsúsznak ilyen esték. Ennek ellenére, ha túl kis számot mondunk, akkor prűdnek is tűnhetünk, illetve ezzel éreztethetjük azt is, hogy nem vagyunk valami tapasztaltak. Természetesen ennél a kérdésnél nagyon nem mindegy az életkor, vagyis, hogy egy 18 éves fiatal lányról, vagy egy 40 éves nőről van szó.

A legokosabb, amit tehetünk egy ilyen helyzetben, hogy nem egy pontos számot adunk meg, hanem elmondjuk, hogy 0 és 5 közé vagy éppen 5 és 10 közé tehető az a szám, ahány emberrel korábban lefeküdtünk. De ha úgy érezzük, erre a kérdésre kellemetlen lenne válaszolnunk, akkor mondjuk el őszintén azt, hogy nem szeretnénk erről beszélni. Hiszen az őszinteség, és az, hogy kiálljunk magunkért akkor is rendkívül fontos, mikor csak egy friss viszonyról van szó.

Hozzászólás írása