Call of Duty: Ghosts – trailer - htbt.hu

Call of Duty: Ghosts – trailer

Talán ez az idén egyik legjobban várt lövöldözős-mászkálós játék. Ám a Call of Duty új része nem a megszokott irányvonalat hozza: a készítők ellátták a játékot néhány innovatív megoldással. A gamerek örömére hamarosan több platformon is elérhető lesz.

Meddig kell rá várnunk?

November 5-én kerül a boltok polcaira a PC, a Nintendo Wii U, az Xbox 360, és a PlayStation 3-as konzolokra. Akik PS4-en szeretnének vele játszani, azoknak sajnos november 15-ig kell várniuk; az Xbox One platformosoknak pedig november 22-ig.

Call of Duty: Ghosts – trailer

Miről szól?

Habár ezt a játékot főleg a kooperatív módbeli megoldásai miatt imádták meg annyian, szólóban is remekül élvezhető: a Szellemek nevű amerikai csapatot kell irányítani, akik a terroristákkal igyekeznek felvenni a harcot, hogy megvédjék tőlük a hazát. Amilyen szürkének tűnik eleinte, a Call of Duty: Ghosts egyjátékos módja tartogat számunkra meglepetéseket.

Co-opban játszva persze sokkal izgalmasabb a játék – főleg, mert ebben a Call of Duty epizódban a pályák már rombolhatóak! Így lényegében senkinek sincs ideje lazsálni, vagy megvárni, míg a többiek elvégzik a piszkos munkát. Nincs biztos védelmet nyújtó zug, mert a megfelelő fegyverrel bármelyik menedék porig rombolható néhány szempillantás alatt. Srácok, kössétek fel a gatyátokat! A Ghost-ban tényleg szükségetek lesz a csapatmunkára.

A Call of Duty: Ghosts-ban akad némi extra is

Call of Duty: Ghosts - PS3, PS4, Xbox platformokon

Call of Duty: Ghosts – PS3, PS4, Xbox platformokon – Talán ez az idén egyik legjobban várt lövöldözős-mászkálós játék. Ám a Call of Duty új része nem a megszokott irányvonalat hozza: a készítők ellátták a játékot néhány innovatív megoldással

Hallottatok már az Extinction-ről? Ez egy négyfős kooperációt takar, mely során idegenekkel kell szembeszállnunk, hogy megmentsük a Földet. Lényegében olyasmit kell elképzelni, mint egy zombiapokalipszis. Minden lőszerre és odafigyelésre szükségünk lesz, hogy megmentsük a bolygót a leigázástól.

Többféle kiadásban is forgalomba kerül

Az alap verzió mellett megvásárolható a játék Hardened Edition kiadása is, egy klassz kis fémdobozban. Ami tartalmazza ingame DLC-ket, a Call of Duty: Ghosts-ban elhangzott zenék teljes soundtrackjét, egy Paracord karkötőt, és a Call of Duty: Ghosts Season Passt is.

Ugyanakkor kiadnak egy Prestige Edition névre keresztelt pakkot is, melyben minden benne van, amit az imént felsoroltam, amik mellé egy 1080p-s HD kamera is került a csomagba. A kütyü víz- és porálló stabilizátorral van felvértezve, és 4 gigás SD kártyával. Ha igazán nagy CoD őrült vagy, ezt mindenképp neked találták ki.

Hozzászólás írása