Sportsérülések ellen tökéletes megoldás a lökéshullám terápia!

A mozgásszegény életmód, a helytelen testtartás és a rengeteg ülő munka szép lassan hozzájárul ahhoz, hogy szervezetünkben kialakuljanak olyan fájdalompontok, melyek sok kellemetlenséget tudnak okozni napjaink során. Ám a túlzásba vitt sportolás, a megerőltetés sem egészséges, hiszen ezek a monoton sporttevékenységek is sok esetben létrehozhatnak ilyen fájdalompontokat a szervezetünk bármely pontján.

Legyen szó akár egy komolyan sportsérülésről, kiugró térdről, izomszakadásról, vagy izomhúzódásról, az biztos, hogy az illetőnek minden nap hatalmas fájdalommal kell szembenéznie. Ilyenkor különösen fontos hogy egy olyan kezelést találjunk számára, mely rövid időn belül képes enyhíteni fájdalmain.

Néhány alkalom elég ahhoz, hogy a fájdalom akár teljesen megszűnjön!

Sportsérülések ellen tökéletes megoldás a lökéshullám terápia!

Sportsérülések ellen tökéletes megoldás a lökéshullám terápia!

A kiugró térd igen gyakori azoknál az embereknél, akik valamilyen olyan mozgásformát végeznek, mely túlterheli a szervezetüket. Leggyakoribb formája a térdkalács csúcsánál jelenik meg.  Ez azoknál a sportágaknál jellemző, ahol a sportoló sokat ugrál (például röplabda, kosárlabda). A kiugró térd igen nagy fájdalommal járó sportsérülés, mely általában a combfeszítő izomzat krónikus túlterhelése okoz. A másik gyakori sportsérülés a térdín-fájdalom, mely a térdízület megcsavarodásával, oldalra billenésével, vagy ugrásból nyújtott térddel való érkezés következtében alakul ki leggyakrabban.

A túlterheléses térdsérülések leggyakrabban a térd elülső részén, a térdkalács területén jelennek meg. A térdfeszítő inak a hatalmas erő hatására megsérül, mely igen nagy fájdalommal is járhat. A sportsérüléseken könnyedén, kis időn belül képes segíteni a lökéshullám terápia, hiszen ennek köszönhetően szervezetünkben megindul egy gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító és öngyógyító folyamat is. A kezelés során hullámokat juttatnak a szervezetbe, mely eljut arra a területre, ahonnan a fájdalom kiindul. A lökéshullám terápia mellékhatások nélkül képes gyógyítani és sok esetben elég néhány kezelés, hogy az erős fájdalom csökkenni kezdjen.

Forrás: www.harmonia-centrum.hu

Hozzászólás írása