Mik a legnépszerűbb elektronikai ajándéktárgyak? - htbt.hu

Mik a legnépszerűbb elektronikai ajándéktárgyak?

Néhány évvel ezelőtt még eszünkbe sem jutott volna, hogy elektronikai vagy ahhoz köthető ajándéktárgyat adjunk a vevőknek, a kollégáknak, vagy ilyen jellegű emblémázott holmik kerüljenek be az irodába, mára azonban mindennapossá váltak ezek a reklámcikkek.

Zenei kütyük

Nem is volt annyira rég, hogy ritkaságnak számított egy mp3 lejátszó birtoklása, ma pedig már promóciós ajándékként is meg lehet kaparintani a miniatűr zenemasinát. Nemcsak zenelejátszót lehet adni, hanem rádiót is: akár fülbe dugós, mp3 lejátszó külsejűre hajazót, de olyat is, amelyikhez hangfal tartozik. Túl a lejátszókon lehetőség van logóztatni például fülhallgatókat, de akár hangfalakat is. A hangfalak nemcsak otthoni ajándékként jó ötletek, de az irodában is nagy hasznukat lehet venni, ráadásul rendkívül mutatós lehet az egységes céges dizájn.

Táblagépek

A táblagépek egyre nagyobb teret hódítanak, az érintőképernyős telefonok pedig már most meghódították a világot

Számítógépes kellékek

logózható számítógépes termékek száma szinte a végtelen felé konvergál. Kártyaolvasók, egerek, különféle USB elosztók, képernyőtisztítók, töltők tartoznak ide, de akár egérpadot vagy billentyűzet tisztítót is tudunk logóztatni. A pendrive-ok alig pár megabájttal indultak, és már az is nagy szó volt, hogy van valakinek ilyenje, mára már az a meglepő, ha valakinek nincs ilyenje. Alig néhány ezer forintért egy több gigabájtos változatot is bezsebelhetünk, de ha tömeggyártásban készülő reklámtermékről van szó, akkor még ennél is olcsóbban megvehető.

Táblagép és mobiltelefon kiegészítők

A táblagépek egyre nagyobb teret hódítanak, az érintőképernyős telefonok pedig már most meghódították a világot. Nagyon sokféle emblémázható kiegészítő választható hozzájuk, tablethez például választhatunk ízléses tokot, érintőképernyős ceruzát, tollat vagy érintőképernyős kesztyűt. Mobiltelefonhoz jó ajándékok lehetnek a fülhallgatók, a különféle tartók, de aki többet szán reklámajándékra, az vásárolhat például bluetoothos mini billentyűzetet is, ami könnyedén a mobilhoz csatlakoztatható.

Hozzászólás írása