Így flörtölj, hogy sikeres legyél a csajoknál - htbt.hu

Így flörtölj, hogy sikeres legyél a csajoknál

Léteznek olyan szerencsésebb pasik, akiknek egyszerűen a vérükben van a flörtölés, és pár mondat után képesek szinte bárki fejét elcsavarni. Teljesen természetes számukra a dolog, zsigerből jönnek a jó szövegek, nincs szükségük agyalásra, és túlgondolásra sem. Nem izgulnak, nem izzad a tenyerük, és nem csuklik el a hangjuk ha le kell szólítaniuk egy lányt.

Velük ellentétben azonban vannak azok a férfiak, akiknek egyáltalán nem megy a dolog.

Ők bármennyire is próbálják jól csinálni a flörtölést, általában egy kellemetlen, már-már nevetséges szituáció lesz belőle. Általában tudják jól magukról, hogy a flörtölésbe, és az ismerkedésben nem túl erősek, de hiába tudják elméletben a dolgokat, gyakorlatban mégsem sikerül olyan lazának lenni, mint ahogy tervezték. Az ő számukra lehetnek hasznosak az alábbi tippek, melyek nagyban meg tudják könnyíteni a flörtölést, és a kezdeményezést is egyaránt.

Ha már felkeltetted az érdeklődését, nem fog nemet mondani

A nők többsége, főleg a fiatalabb korosztály nagyon nehezen tud egy férfit visszautasítani. Számukra egyenesen kellemetlen, ha valaki kikezd velük, és nemet kell rá mondaniuk, ezért el is szokták kerülni az ilyen helyzeteket. Főleg, akkor ha már látásból ismeritek egymást. Egy ismeretlen férfinak mindig könnyebb lesz nemet mondani, mint egy ismerősnek, akivel valószínűleg össze is fogsz még futni a közeljövőben. Ebből kiindulva, könnyen lehet, hogy pasi létedre túlságosan hamar nyomulsz rá a kiszemeltedre, és kapásból nemet fog mondani neked, még mielőtt tudtatok volna 3 mondatot váltani egymással.

Jobb ha felkelted előbb az érdeklődését, kideríted, van-e közös ismerősötök, barátotok aki által a közelébe tudnál férkőzni, és csak ezután szólítod le őt. Flörtölés közben azonban fontos odafigyelni arra, hogy soha ne legyünk túlságosan egyértelműek, a lányok ugyanis nagyon szeretik a kétértelmű, és titokzatos dolgokat, és így sokkal könnyebben bele fognak menni a játszma. A lányok szeretik kéretni magukat, és ezt biztosan észre fogod te magad is venni.

Ha közös együttlétre kerül a sor, akkor ezt a linket nézd meg.

Nevettesd meg a kiszemeltedet

Rengeteg pasi típus létezik. Van ki jó dumájával, izmos felsőtestével, és csábos tekintetével veszi le a lányokat a lábukról, és van aki a humorával. Ismerkedés során jó tudni ugyanis, hogy a csajok imádnak nevetni, és szeretik a szórakoztató dolgokat és a szórakoztató embereket egyaránt. Ez nem azt jelenti, hogy égesd be magad előtte, hogy kinevessen téged, hanem azt hogy nevettesd meg őt, egy viccel, vagy egy vicces sztorival, ami valóban megtörtént veled. Soha ne rajtad nevessen a lány, hanem veled együtt!

Sokan úgy tartják, hogy az a pasi, aki meg tudott nevettetni egy lányt, sokkal jobban megmarad a lány emlékezetébe, mint az aki nem, csak szimplán beszélgettek egyet. Ne feledd: A lányok többsége egyenesen oda van a jópofa, szórakoztató, vicces fazonokért, így ha a jó humoroddal indulsz, akkor már szerezhetsz is nála egy plusz pontot, és simán lehet, hogy pont emiatt tudsz majd a közelébe férkőzni.

Hozzászólás írása