Ha ezt szedjük, búcsút mondhatunk az esti nassolásnak - htbt.hu

Ha ezt szedjük, búcsút mondhatunk az esti nassolásnak

Igen sok diétázó életét meg tudja keseríteni a folyamatos sóvárgás, illetve az esti nassolás iránti vágy. Ha éppen most kezdtünk bele valamilyen diétába, akkor valószínűleg a saját bőrünkön tapasztaljuk azt meg, hogy milyen nehéz két fő étkezés közben megállni azt, hogy ne keressünk valami nassolni valót.

Különböző kutatásokból kiderült, hogy leginkább az elfogyasztott ételeink befolyásolják azt, hogy mennyire fogunk valamilyen édességet kívánni utána, de szerencsére attól, hogy elkezdtünk fogyókúrázni, nem kell mindenről lemondanunk.

A fogyókúra kifejezést sokan szeretik életmódváltásra lecserélni, hiszen az életmódváltás során számos olyan élelmiszert, és ételt ismerhetünk meg, melynek köszönhetően sóvárgás, és koplalás nélkül, egészségesen tudunk lefogyni. Létezik azonban még egy dolog, mellyel búcsút mondhatunk a folyamatos sóvárgásnak.

Így ne érezzük magunkat folyamatosan éhesnek a diéta alatt

Számos étrendkiegészítőt találhatunk ma már meg a boltok polcain. Lehetnek ezek különböző vitaminok, méregtelenítő kapszulák vagy fogyókúrás teák, a legtöbbjük ugyanazt ígéri: Gyors, és látványos eredményeket.

A valóban hatékony fogyókúrás készítmények mellett azonban fontos, hogy helyesen, és egészségesen táplálkozzunk, emellett az sem árt, ha elkezdünk sportolni. Az eatingwell.com szerint a különböző fogyókúrás készítményekkel óvatosan kell bánni, hiszen a piacon rengeteg rossz étrendkiegészítő van.

A jó fogyókúrás készítmények azonban valóban csökkenthetik az étvágyunkat, ez pedig a diéta kezdetekor jöhet igen jól. Amellett, hogy szedésük közben nem fogjuk magunkat folyamatosan éhesnek érezni, azt is észre fogjuk venni magunkon, hogy jóval kisebb adat étellel jól fogunk lakni.

Emellett sok fogyókúrás kapszula azt ígéri, hogy beindítja a zsírégetést, ezt azonban elősegíti a rendszeres testmozgás, sportolás.

Az esti nassolást pedig nem kell feltétlenül kiiktatni az életünkből, főleg nem a diéta elején, ugyanis farkaséhesen sem jó dolog lefeküdni aludni. Egyszerűen ügyelni kell arra, hogy az édességek, és a sós rágcsálni valók helyett egészséges nasikat válasszuk.

Jó ötlet lehet hasábokba felvágott répát, és uborkát kikészíteni az esti filmezéshez, melyhez akár még valami finom mártogatóst is készíthetünk.

Hozzászólás írása