Fittebben jobb az ágytorna - htbt.hu

Fittebben jobb az ágytorna

Minél fittebb valaki, annál jobban felpörög a szexuális élete. Na de nem csak ezért érdemes egészséges életmódot folytatni, hanem sok minden másért is. Az egészséges táplálkozás és a rendszeres mozgás a hosszú élet alapja, és nem mellesleg a szexuális életet is nagymértékben befolyásolja. A rendszeres testmozgás befolyásolja a szexuális életet, mentális és fizikai előnyeit ugyanis az ágyban is élvezhetjük.

Önbecsüléssel a jobb szexért

A rendszeres mozgás csökkenti a stresszt és mint tudjuk, a stressz a vágyat is elnyomja, megöli a hangulatot. A testmozgás segít orvosolni ezt a problémát, a fizikai aktivitás endorfint termel, ami természetes fájdalomcsillapítóként működik és fokozza a boldogságot. A boldogság pedig a nemi vágyat is fokozza. A sport, a mozgás az önbecsülést is növeli, aki sportol, nagyobb valószínűséggel pozitívan ítéli meg önmagát, szexuálisan kívánatosabbnak.

Fizikai előnyei is vannak a mozgásnak, fokozza ugyanis a vérkeringést, ez pedig jó hatással van férfiak esetében a merevedésre, csökkenti a merevedési zavar kockázatát. A potencianövelésnek ez az egyik természetes módja, ami ráadásul a szervezet egészére nézve is előnyös. A merevedési zavar hátterében számos ok állhat, végső soron azonban akkor következik be, ha a vér nem tud hatékonyan eljutni a péniszhez.

Intenzívebb orgazmus

A rendszeres mozgás továbbá gyakoribb és intenzívebb orgazmushoz vezethet, aki rendszeresen sportol, jó eséllyel erősebbek lesznek a törzsizmai, a medencefenék és lábizmai. Minél erősebbek ezek az izmok, különösen a medence izmai, annál intenzívebb orgazmus élhető át. Ezt speciális gyakorlatokkal is lehet erősíteni, ezek az úgynevezett Kegel-gyakorlatok.

Egyszerű és mégis hatásos gyakorlat a híd, vagy más néven plank, ami erősíti a combizmokat, a farizmokat és a medencét is. Az erősebb lábért a guggolást is bevethetjük, míg a fekvőtámasz a felső test erejét növeli. Ez szex közben lehetővé teszi, hogy könnyedén megtartsuk saját testsúlyunkat, és magabiztosabban próbáljunk ki új pozitúrákat.

Hozzászólás írása