Átverés a Központi Adatnyilvántartó (3 hozzászólás)

Oldal 1 / 1
 1. Pintyér felügyelő
  Pintyér felügyelő 2013-03-25 at 13:43 | Reply

  És ez a banda még nincs sitten, igaz ilyen aljasságra a kormány is képes, igy lehet csak a bevált sémát követik.

 2. editto
  editto 2013-05-13 at 14:13 | Reply

  Óvakodjon mindenki a Központi Adatszolgáltató Kft ajánlatától. Ez egy szélhámos vállalkozás és a végsőkig elmennek a zaklatásban.
  Hozzászólásom oka a mai nap története. Számtalanszor megígérték, hogy törölnek a nyílvántartásból, de ennek ellenére felhívott a legszemtelenebb,
  leg agresszivebb üzelkötőjük. Szinte parancsoló hangon követelte a számla átvételét. ” Mit képzelek én magamról, hiszen minden vállalkozás kódszámmal rendelkezik” stb.stb. És különben is az ilyen jól prosperáló cég mit vacakol. Egyszóval csúnya vége lett. Kiabáltam a telefonba hogy a k.i.b. hagyjon békén.. Később megint felhívott, de a mobilra átirányult hívást kijelezte a telefonom.
  Most közzéteszem: 06 30 388 7085 Ez természetesen titkos és nem veszik fel. Gyors keresés a céginformációs rendszerben.
  Törzstőke: 500 000,-Ft , cégvezető komárnoi illetőségű, a székhely Prágában van. ( 2013. 01.hó)
  Ha már nincs energiám feljelentést tenni, legalább óvatosságra szeretném
  felhívni az érintettek figyelmét.

 3. Kati
  Kati 2013-05-14 at 12:07 | Reply

  Én sikeresen csőbe húztam őket, egy olyan cég nevében állapodtam meg velük telefonon, amelyik tavaly szeptembertől már nem működik. Gondoltam, ha valóban állami cég, tudni fogják, hogy felesleges szerződést kötni, ha meg szélhámosok, úgy kell nekik. Egyébként is csak az érdekelt, törölték-e már az adószámot, gondoltam ennek biztos utána néznek. Amikor először felhívtak, elmondtam, hogy közben megszüntették a bankszámlánkat, nem tudok utalni, akkor azt “kérték”, kp-ben fizessem be valamelyik bankban a számlájukra. Akkor elmentettem a telefonszámot és azóta nem veszem fel.

Hozzászólás írása