Átverés a Központi Adatnyilvántartó (4 hozzászólás)

Oldal 1 / 1
 1. Pintyér felügyelő
  Pintyér felügyelő 2013-03-25 at 13:43 | Reply

  És ez a banda még nincs sitten, igaz ilyen aljasságra a kormány is képes, igy lehet csak a bevált sémát követik.

 2. editto
  editto 2013-05-13 at 14:13 | Reply

  Óvakodjon mindenki a Központi Adatszolgáltató Kft ajánlatától. Ez egy szélhámos vállalkozás és a végsőkig elmennek a zaklatásban.
  Hozzászólásom oka a mai nap története. Számtalanszor megígérték, hogy törölnek a nyílvántartásból, de ennek ellenére felhívott a legszemtelenebb,
  leg agresszivebb üzelkötőjük. Szinte parancsoló hangon követelte a számla átvételét. ” Mit képzelek én magamról, hiszen minden vállalkozás kódszámmal rendelkezik” stb.stb. És különben is az ilyen jól prosperáló cég mit vacakol. Egyszóval csúnya vége lett. Kiabáltam a telefonba hogy a k.i.b. hagyjon békén.. Később megint felhívott, de a mobilra átirányult hívást kijelezte a telefonom.
  Most közzéteszem: 06 30 388 7085 Ez természetesen titkos és nem veszik fel. Gyors keresés a céginformációs rendszerben.
  Törzstőke: 500 000,-Ft , cégvezető komárnoi illetőségű, a székhely Prágában van. ( 2013. 01.hó)
  Ha már nincs energiám feljelentést tenni, legalább óvatosságra szeretném
  felhívni az érintettek figyelmét.

 3. Kati
  Kati 2013-05-14 at 12:07 | Reply

  Én sikeresen csőbe húztam őket, egy olyan cég nevében állapodtam meg velük telefonon, amelyik tavaly szeptembertől már nem működik. Gondoltam, ha valóban állami cég, tudni fogják, hogy felesleges szerződést kötni, ha meg szélhámosok, úgy kell nekik. Egyébként is csak az érdekelt, törölték-e már az adószámot, gondoltam ennek biztos utána néznek. Amikor először felhívtak, elmondtam, hogy közben megszüntették a bankszámlánkat, nem tudok utalni, akkor azt “kérték”, kp-ben fizessem be valamelyik bankban a számlájukra. Akkor elmentettem a telefonszámot és azóta nem veszem fel.

 4. Zsazsa
  Zsazsa 2016-06-08 at 15:06 | Reply

  Újult erővel ügyködik a pénzkisíboló csapat- tegnap hívott egy hölgyike az Európai tudakozótól, hogy ” likviditási gondok” vannak- halvány gőze nincs a fenti szavak értelméről, de gondolom szerinte elég meggyőző érvelés, hogy most “kedvezményesen” 69.900 Ft megjelentetnek a gagyi, nem fellelhető, nem megrendelt , nem igényelt tudakozó oldalukon. Közöltem vele, akkor valamilyen dokumentumot tudnak prezentálni a fent említett szolgáltatás igényléséről. Úgy el kezdett kiabálni, mintha nyúznák közölte, hogy békés úton próbálta rendezni a “likviditási gondokat”, de így, majd a járulékos költségeket is állnunk kell. Megjegyezni kívánom, hogy még az egyesületünk nevét sem sikerült kibetűznie, de sajnos nem sikerült elmondani Neki, hogy mi meg majd a Krónikánkban jelentetjük Őket meg (Jobbágy János Úr) 500.000 Ft+Áfa szolgáltatási díjért, ha nem fizetik ki, felszámoltatjuk a cégeit. Várom mihamarabb a “szolgáltatásukról” szóló bizonylatot-lesz mivel megtenni a feljelentést.

Hozzászólás írása