Amit a Lavina padlócsiszoló gépekről tudni érdemes - htbt.hu

Amit a Lavina padlócsiszoló gépekről tudni érdemes

A Lavina csiszológépek nem véletlenül örvendenek akkora népszerűségnek a padlón felületkezeléshez szükséges gépek piacán. A márkát a Superabrasive Inc. vállalat gyártja, mely meghatározó cég a gyémántfejes eszközök piacán. A cég már 1987 óta működik, és az elmúlt több mint harminc évben meghódította az észak-amerikai, dél-amerikai, európai, ausztráliai és ázsiai piacokat.

A vállalat azonban nemcsak gépeket készít, de azon kevesek közé tartozik, akik a gépekhez való padeket is gyártanak.

A Lavina márka 2004-ben kezdte meg hódító útját, ekkor születtek meg ezen a néven az első csiszológépek, azóta a vállalat folyamatosan fejleszti az újabb modelleket, melyek hatékonyabbak, és ennek köszönhetően a padlókon végzett munkákat teljesen lefedik. A Lavina márkába a padlócsiszolók, polírozók, porszívók és egyéb gyémántfejű berendezések egyaránt tartoznak, tehát bármilyen padlóhoz tartozó munkáról van szó, találunk a Lavina termékpalettájába megfelelő berendezést.

Miért érdemes a Lavina gépeket választani? 

Mivel a Superabrasive Inc. vállalat 2004 óta folyamatosan fejleszti a Lavina termékeket, így a Lavina berendezéseket ma már a leghatékonyabb és legkönnyebben irányítható berendezések közözött tartják számon.

A cég felismerte, hogy a gépek működtetése közben egy hosszú kábel csak gondot okozna, így ráálltak a propánnal működő berendezések fejlesztésére, ami egy nagyon jó iránynak bizonyult. Ugyanis az ilyen meghajtással működő gépek között a Lavina az élvonalban van, és vezető márkának számít, nemcsak Európában, hanem az egész világon.

A Lavina modellek között kisebb és nagyobb berendezések is találhatóak, akadnak kézi mozgatású modellek, de távirányítóval irányítható berendezések is. Lényegében a teljes termékpalettát lefedik, legyen szó kisebb belterek padlóinak felújításáról vagy felületkezeléséről, vagy nagy, ipari csarnokok padlózatának munkálatairól.

A Lavina modellek Magyarországon is meglehetősen népszerűek, és egyre elterjedtebbek, ha padló felületkezelésről van szó.

Hozzászólás írása