A Youtube Rewind 2019 megemlékezik az idei év legjobb zenéiről is

A Youtube, mint már évek óta mindig, idén is közzétette év végén, Rewind videóját amelyben megemlékezik az év legfelkapottabb és legtöbbet megtekintett videóiról. Idén azonban nem csak az egyszerű tartalmakat hanem a zenei klipeket, videojátékokat és a szépségápolási videókat is listázta.

Valószínűleg az újítás annak köszönhető, hogy a tavalyi év Youtube Rewind videója a világ leggyűlöltebb videójává vált. A több, mint 8 perces videó végül több, mint 17 millió dislike-ot kapott, amivel ez lett a Youtube történetének legnagyobb utálatot kifejező videója is egyben.

Az idei évben kiadott Youtube Rewind 2019-re is már az első napokban közel 8 millióan kattintottak a lefelé mutató hüvelykujjas ikonra. Az 5 és fél perces összeállítás azonban a szakértők szerint valóban jobbra sikerült az előző évinél és csupán nosztalgiázásból és heccből kap ennyi negatív kritikát.

Az amerikai listában az első öt helyezett legtöbbet megtekintett zenei videó kategóriában:

  1. Lil Nas X – Old Town Road (feat. Billy Ray Cyrus) [Remix]
  2. Dababy – Suge (Yea Yea) Official Music Video
  3. Yo Gotti ft. Lil Baby – Put a Date On It (Official Video)
  4. Polo G Feat. Lil Tjay – Pop Out By. Ryan Lynch Prod. By JDONTHATRACK & Iceberg
  5. Lil Nas X – Old Town Road (Official Movie) ft. Billy Ray Cyrus

Ezeket a zenei számokat hallgatták meg legtöbbször a Youtube-on

Lehet, hogy a 2019-es világranglista legkedveltebb és legfelkapottabb dalai miatt nem indítunk zeneletöltést a számítógépünkön, de az összesített ranglistában már minden bizonnyal olyan dalok találhatóak, amelyeket mindenki ismer és szeret. Az abszolút nyertes, több mint 1 milliárd megtekintéssel a Guns N` Roses – Sweet Child O` Mine című száma, melyet második helyen az a-ha – Take On Me követ valamivel kevesebb, mint 1 milliárd megtekintéssel. A képzeletbeli dobogó harmadik helyél Cyndi Lauper – Girls Just Want To Have Fun című dala található 800 millió körüli megtekintéssel.

Az összesített TOP 10-es listában még találkozunk Michael Jackson – Billie Jean és a Thriller dalaival, The Police – Every Breath You Take-el, az Europe – The Final Countdown slágerével, Bonnie Tyler – Total Eclipse of the Heart dalával, Bon Jovi – Livin` On a Prayer című szerzeményével és Rick Astrey – Never Gonna Give You Up számával is.

Itt folytasd: zeneletoltesek.com

Hozzászólás írása